Значення тату ліс

znachennya tatuyuvan lis Значення тату ліс Рослини

Досить часто ті, хто хоче прикрасити своє тіло татуюваннями, вибирають малюнок у вигляді лісу. Таємниця природи дійсно захоплююча, особливо якщо вона розташована на тілі і зробила татуювання справжніми професіоналами. Однак не варто думати, що такий малюнок – це всього лише прикраса. Тату лісу мають певне значення.

Загальне значення тату лісу

Ліс вважається окремою екосистемою, з його мешканцями. Все в лісі живе і росте за власними законами природи. У всі часи ліс зберігав всілякі небезпеки. У стародавній міфології ліс вважався домом для всіляких демонів і духів, які несли містичні загадки і таємниці.

У наш час в лісі не менш небезпечно, легко заблукати і наштовхнутися на розлючених диких тварин. Тату ліс – це свого роду пейзаж на тілі. Ескізи такого татуювання не маленькі за розміром. Вони часто виготовляються по довжині руки, спини або грудей. Особливо красиво буде виглядати виконана в стилі чорноморця татуювання.

Татуювання з лісом здаються трохи страшними. Однак у них є своя особлива символіка. Таке татуювання з лісом означає проникливий замкнутий характер господаря. Значення татуювання із зображенням лісу не однозначне. Але в той же час вона несе в собі глибокий сенс. Сам ліс – містична таємниця, яка манить і змушує задуматися про те, що важливо.

Саме по собі зображення лісу містить безліч специфічних символів, які надають тату додаткових значень. Адже крім пейзажу на тілі можна зобразити різних птахів і тварин, стежку як символ пошуку, направляючу зірку, сонце і безліч інших різних атрибутів. У будь-якому випадку така картина з якісним виконанням порадує око і зачарує.

Читайте:  Що означає тату місяць

Трохи похмуро на перший погляд, але передає суть свого господаря: ізоляція, поєднана з вдумливістю. Значення тату ліс неоднозначне, але несе в собі дуже глибокий сенс. Ліс – містична таємниця, яка манить глядача і залишає багато філософських питань.

тату ліс на руці

Значення тату лісу для чоловіків і жінок

Варто відзначити, що в такому тату з лісом є чоловічий принцип. Саме з цієї причини часто малюнок тіла вибирають представники сильної статі. Іноді на тату лісі знаходиться тільки фон, а на передньому плані знаходиться тварина. Це може бути ведмідь або вовк.

Боді малюнки з лісом можуть прикрасити жінок. Татуювання, які зображують ведмедя в лісі, будуть виглядати чудово. Це буде символізувати материнство і турботу про інших.

Татуювання з лісом на руці сподобається кожному любителю природи або мисливцю. Дівчата будуть більше вражені татуюваннями у вигляді дерева або вишневих гілок.

Дерево з великим стовбуром пов’язане з найпотаємнішим сенсом життя, пізнанням добра і зла, Всесвітом. Тонкі стовбури розкажуть про мудрість і довголіття. Часто вибирають зображення дерев або одного дерева. Такий малюнок має свою символіку. Самотнє зростаюче дерево може представляти собою:

  • Самотність;
  • Прагнення до світла і добра;

Татуювання з лісом символізує зрілість і самостійність людини.

За деякими містичними віруваннями в лісі живуть друїди, сатири та інші духи. Іноді вони також зображуються на тілі. Такі малюнки тіла не слід ставитися легковажно і перед тим, як зробити таке татуювання, важливо дізнатися більше про жителя лісу.

Татуювання з лісом розповість вам про пошук сенсу існування, секретів і незвичайних подій в житті і в власних фантазіях. Без сумніву, таке татуювання зробить себе цілеспрямованою людиною, яка звикла вибирати складні шляхи в своєму житті.
Татуювання із зображенням лісу робляться на руці та інших частинах тіла в майстерні художнього татуювання. Майстер запропонує вам вибрати ескіз і місце для нанесення оригінального малюнка.

Читайте:  Значення тату космос

Тату ліс на руку для хлопців

Татуювання ліс, на думку професіоналів, більше підходить для чоловіків і частіше його замовляють для нанесення сильної статі. Такий стан речей цілком зрозумілий, так як малюнок виражає серйозну силу, якою володіє людина і яка черпає її з природи.

Крім того, самі сильні хлопці стверджують, що татуювання допомогло їм надати образу не тільки таємницю, але і деяку небезпеку оточуючим, бажання існувати саме за законами, які диктуються природою. Ось у чому тут сенс.

Якщо говорити про міфологію, то саме татуювання лісу на руці означає, що є місце, де живуть демони і відьми. Чоловіки відзначають таким малюнком саме той факт, що для бажаючих проникнути в особистий простір не вийде нічого хорошого, тому татуювання на руці виділяється так, щоб кожен міг бачити.

Лісове татуювання у чоловіків

Для жінок

Хоча ліс зазвичай асоціюється з мужністю і силою, серед дівчат така татуювання також популярна. Якщо жінка є володаркою татуювання, на якому зображений темний, густий і похмурий ліс, вона хоче висловити невдоволення цим світом, проявити боротьбу і агресію. І якщо панянка вибрала ескіз ніжного дерева, наприклад, горобиного дерева, то дівчина хоче проявити спокій і самоконтроль.

Якщо молода дама хоче висловити якесь невдоволення, пов’язане з цим світом, а також показати, що вона постійно з чимось бореться, виявляючи агресію, то в якості татуювання вибирається досить темний і густий ліс. Татуювання буде мати саме таке значення.

Татуювання лісу у дівчини

Параметри стилю татуювання лісу

З фотографій, які ми підібрали для вас в цій статті, можна зробити кілька висновків.

  • Такий складний і барвистий сюжет дуже складно помістити на невеликій частині тіла. Тому лісовий ландшафт – це татуювання для спини, грудей та інших об’ємних ділянок шкіри.
  • Татуювання лісу є гарною ідеєю для рукавів. Одноманітність і однорідність малюнка дозволяє вдало розмістити картинку навколо руки так, щоб з усіх боків татуювання виглядало красиво і цілісно.
  • У більшості випадків при зображенні лісу на руці любителі татуювань вибирають найбільш реалістичний стиль малювання. Однак такий сюжет – відмінне поле для стилістичних експериментів. Придивіться уважніше до акварелі та чорної роботи! Я впевнений, що тут ви знайдете кілька корисних ідей!
Читайте:  Значення тату кинджал та троянда

Що ж, залишилося привітати вас з вибором такої вдалої ідеї для татуювання і побажати якнайшвидшого створення відповідного ескізу!

Висновок

Заглядаючи в глибокий ліс, деякі охоплені страхом, деякі – бажанням пізнати природу, відволікаючись від повсякденної рутини. Тобто власник татуювання лісу на руці висловлює свою таємницю, бажання жити за законами природи, можливо, якусь небезпеку.

Фото

Ескізи тату ліс

Джерела:

artofpain.ru uniquetattoo.ru tatufoto.com statuirovkoy.ru vse-o-tattoo.ru otatuirovkah.ru

Avtor
Rate author
( No ratings yet )
Контакти тату майстра - Київ