Що означає тату крокодил?

shho oznachaye tatuyuvannya krokodila 1 Що означає тату крокодил? Тварини

Крокодили – один з найнебезпечніших хижаків на нашій планеті. Татуювання із зображенням крокодила символізує хитрість і прагнення, одягнене в мовчазне терпіння. Саме тому тату крокодил характеризує людину як сильну і цілеспрямовану.

На Заході алігатор уособлював ненаситність і жорстокість, а індіанські племена вели легенду про те, що кожен день на заході сонця цей хижак ковтає сонце.

І донині крокодил залишається шанованим в багатьох країнах, про що свідчить його зображення у вигляді символів на державних гербах.

Значення тату крокодил для хлопців та дівчат

Існує також деякий гендерний поділ значень тату крокодила. Для чоловіків це, безумовно, лють, агресія, мстивість. Для жінок – мудрість, материнство, творчий потенціал. Зазвичай таке татуювання віддає перевагу чоловікові, але останнім часом дуже часто можна побачити крокодила на тілі жінки.

тату крокодила на дівчині

У місцях позбавлення волі такі татуювання вибирають люди, які позиціонують себе як холоднокровні і принципові особистості, уособлюючи себе з цією хижою твариною, а також швидко вирішують будь-які питання, завжди несуть відповідальність за свої дії і прагнуть жити, незважаючи на всі труднощі і перешкоди, з якими стикаються на шляху.

Однак, крім цих цінностей, є й інші. Наприклад, деякі історичні джерела говорять про те, що образ крокодила вже давно є культом в Європі через спритну здатність цієї тварини мовчки пересуватися, довго чекаючи своєї жертви на полюванні, а також створювати видимість сну, щоб жертва могла втратити пильність і стати більш вразливою, не підозрюючи, що хижак все ще пильний.

Неоднозначний образ крокодила доповнює алегорію морального натхнення: коли крокодил відкриває рот, його верхня щелепа знаходиться на поверхні, як би підноситься над землею, а нижня залишається в грязі.

Читайте:  Значення тату сови

тату крокодила на хлопцю-crocodile-tattoo-men-water

Іноді татуювання з крокодилом інтерпретується в досить нетрадиційній формі і сенс неоднозначний. Наприклад, в Індії він був зображений з тілом риби. А єгиптяни пов’язували крокодила зі смертю. На сході крокодил залишається небезпечним морським хижаком, який приносить зло. У Китаї його вважають творцем співу.

Немає обмежень у виборі місця для татуювання. Будь-яке татуювання має значення. Такий образ завжди виглядає ефектно, яскраво і помітно. Але, в основному, зображення крокодила набиваються на плечах, спині і ногах.

Таким чином, значення тату крокодил має безліч різних інтерпретацій. Але, в цілому, такі татуювання притаманні впевненим в собі і неупередженим людям, які не обтяжують себе умовностями і не ставлять ніяких конкретних рамок. У цьому і полягає важливість татуювання крокодила.

Maya
Тату майстер. Працюю у сфері татуювань понад 5 років.
Rate author
( No ratings yet )
Контакти тату майстра - Київ